مجله اینترنتی THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

مجله اینترنتی Things To Know Before You Buy

مجله اینترنتی Things To Know Before You Buy

Blog Article

.. مجله گفته نمی‌شود چون یکی از ویژگی‌های فنی مجله اتصال اوراق آن به وسیلهٔ مفتول یا چسب به یکدیگر است. از سوی دیگر در ابتدای more info انتشار، هر آنچه را که ما امروز مجله می‌نامیم، به اسم روزنامه یا جریده می‌خوانده‌اند که با این تعریف می‌توان گفت که در ایران انتشار مجله قبل از رواجِ این واژه مرسوم شده‌است.[۱۶] مقاله[ویرایش]

حسن روحانی برای صبح جمعه بیانیه داد حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم…

در لغتنامهٔ دهخدا اصل این لغت را عبری و از کلمهٔ «مگلت» دانسته‌اند و ذیل مجله آورده‌اند: «آنچه هم چون کتاب و رساله از اخبار و موضوعات و مقالات مختلف هفته‌ای یا ۱۵روزی یا ماهی و جز آن طبع کنند و انتشار دهند.» فرهنگ فارسی معین مجله را مجموعه‌ای تعریف کرده‌است که «به طور مرتب منتشر می‌شود و شامل مقالات در موضوعی واحد یا در موضوعات مختلف باشد.

محیط طباطبایی، سیدمحمد محیط طباطبایی (۱۳۷۵). تاریخ تحلیلی مطبوعات ایران. تهران: انتشارات بعثت.

ویدئو فرآیند صید و فرآوری پیشرفته ماهی ساردین افشاگری از پشت‌پرده افزایش فروش نفت ایران جنگ داخلی در خانواده دهقان فداکار بالا گرفت رپری که علیه دختر قالیباف خواند، بازداشت شد؟ پزشکیان: مرا جلوی چشم مردم اعدام کنید!

مجله در ایران امروزه بسیار حرفه‌ای‌تر دنبال می‌شود. از آنجایی که استفاده از اینترنت بسیار رواج یافته، مجله‌های اینترنتی فراوانی روی کار آمده‌اند که به گستره بسیار وسیعی از مخاطبان دسترسی دارند.

زیرا از یک سو، میان مجامع علمی و پژوهشگران ارتباط برقرار می‌نمایند و از سوی دیگر علم را از بخش‌های دانشگاهی و پژوهشی به حوزه صنعت و تولید انتقال می‌دهند. در واقع، مجله‌های علمی رابط بین دانشگاه و صنعت هستند. بدیهی است که مقاله‌های علمی که منبع عمده اطلاعات علمی محسوب می‌شوند در میان سایر آثار علمی از منزلت خاصی برخوردار هستند (نوروزی و علی‌محمدی، ۱۳۸۵). پی‌نوشت[ویرایش]

مجلهٔ ماهانه: مجله‌ای که در هر ماه یک بار منتشر شود که به این نوع مجله، ماهنامه یا مجلهٔ ماهیانه نیز می‌گویند.

ظاهر ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی ایجاد حساب

از مشترکین عظام اعتذار می‌کنیم که به سبب تأخیرات واقعه ما را خورده نگیرند که تخلف از امنای مطبعهٔ سربی بود.[۱۴]

قاسمی، سیدفرید (۱۳۷۹). تاریخ روزنامه‌نگاری ایران: مجموعه مقالات.

حمایت جنجالی پدر طب اسلامی از سعید جلیلی عباس تبریزیان که توسط طرفدارانش پدر طب اسلامی خوانده می شود با انتشار مطلبی در کانال تلگرامش، نگرانی خود را نسبت به…

رحمانی، عنایت‌الله (تهیه و تنظیم)؛ قاسمی، (مقدمه:) سیدفرید (۱۳۸۵).

مجله‌ها به لحاظ دامنهٔ شمول و محتوا، به دو دستهٔ عمومی و تخصصی تقسیم می‌شوند. بر اساس قالب انتشار و دسترسی[ویرایش]

Report this page